tisdag 7 maj 2013

Otur

Just nu har vi otur. Idag när vi skulle till Bromma Zoo och köpa oxblod fanns det inget kvar. När vi frågade sa dem att det kommer in mer nästa vecka!!!
Jag som hade tänkt att vi skulle spåra torsdag, fredag, lördag och söndag! Nu är planerna helt borta! Vi har inget blod att lägga med! S K I T!
Fy för detta, säger jag bara. Usch fy blä vad jag är besviken. Vi skulle hunnit med så mycket, vi skulle hunnit träna massor på startrutan och långa spår med lång liggtid. Och nu går det inte. 

Klart att vi kan spåra nästa helg, om vi åker dit igen för att köpa nästa vecka. Och jag säger då det; jag kommer köpa 3 flaskor!! Så det räcker ett tag! 3 liter blir det då.. Det ska väl ändå räcka ett tag ;)

Men vi får se om vi får tag på lite blod på ICA. Hoppas det. För jag vill verkligen ut med Charlie i spårskogen nu. Jag vill och det vill han också. Nu när vi har kommit igång ordentligt. 


Sen har jag tittat lite på blodpulver som man blandar med vatten att lägga spåren med. Men om vi beställer nu kommer det ändå inte hinna komma till imorgon. Så det är ingen idé. 
Men men... that's life ;)

1 kommentar: