söndag 21 december 2014

Mitt ute i ingenstans...

Idag kom världens bästa  Linn & Scott hem till oss för att vi skulle gå en långprommis och fota lite julbilder och så lämnade Linn även sina kaniner hos mig då jag ska vara kaninvakt när hon åker bort över jullovet :) 

Klockan var väl runt 12 när vi begav oss ut på promenad i det kalla men väldigt fina vädret. Vi stannade till i början, på åkern, och fotade lite julbilder i frosten. Charlie var lite terrorist som vanligt och gjorde så att det blev lite kaos när vi skulle fota, han drog av Scott hans julhalsduk (som egentligen är Charlies, men ändå.. Scott hade ju den på sig.) och sprang ärevarv med den. Buuuushund!
Sen gick vi vidare genom skogen, hundarna var lösa en stund och Charlie lyssnade faktiskt riktigt bra även fast han hade energi så att inte en enda tass var i backen. Han flög runt som en tok i skogen, överlycklig. När vi kom bort till skogen som vi hade tänkt gå igenom, med en stig som går mellan två stora myrar, så gick vi till en början helt fel och fick gå värsta omvägen för att ens komma till rätt myr. Men en klant som jag är så kunde jag absolut inte minnas hur det var vi skulle gå så vi hamnade mitt ute i ingenstans och vi kunde inte hitta någonstans och vi gick så långt att vi inte ens hittade tillbaka den vägen som vi hade kommit. Vi försökte hitta rätt genom att kolla på en karta på min mobil, och det som man absolut inte vill ska hända hände - mobilen dog! 
Vi hade nu bara Linns mobil kvar och vi fattade inte en enda karta som vi kollade på och det blev totalkaos! Det började skymma, vi var trötta och hungriga, hundarna ville hem och var otåliga och även dem var supertrötta. Vi började få lite smått panik men bestämde oss till slut för att vi skulle försöka hitta tillbaka genom att gå samma väg som vi hade gjort för att komma dit vi var då. Till slut hittade vi några gula snitslar som vi följde en bit, och då var vi till slut på ett ställe som vi kände igen. Lyckan var total när vi ÄNTLIGEN hittade en väg som jag kände igen, vi ringde min mamma och hon kunde hämta oss alla fyra eftersom att vi var helt totalt genomtrötta och halvt döda!

Vi hade superkul även fast det blev sådär kaos, inte första gången det blir så när vi är ute och går om man säger så ;) 3 timmar och 40 minuter var vi ute och gick och inte konstigt då att man är helt mör i kroppen och känner sig mer död än levande! Charlie är helt slut och han ligger och sover som en stock och kommer nog att göra det ända tills imorgon, men han kommer säkert vara rätt trött då med! 

Halsband som Linn och jag vann från popix.se förra veckan! :DChalle-terroristen spanar in Scotts julhalsduk ;)


Finaste grabbarna, i skogen! Knasboll!
Godis är gött!
Julbilderna kommer i ett separat inlägg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar