söndag 18 januari 2015

Härlig söndagspromenad

Ni vet de promenader då allt känns så fruktansvärt bra? Då allt bara går precis så som man vill och tänkt sig. Idag hade Charlie och jag en sådan promenad!

Visserligen startade den precis så som det alltid gör för oss. Vilket innebär en helgalen, övertaggad och tossig Charlie som ligger på i kopplet som en tok. Men det brukar lugna sig rätt fort för matte tycker ju inte om när det blir så.. x) Såklart!
Sedan gick vi vidare hela långa vägen till Gälkhyttedammen, och Charlie strosade så fint framåt och lyssnade riktigt bra och fick sina tokryck (såklart!) och for ner i snön i diket och hoppade runt. Superkul tycker han att det är! Väl framme så kunde vi inte gå till udden som vi tänkt gå till, för där var det fullt med folk. Så vi gick en bit på Sörmlandsleden istället och sen ville Charlie sitta och spana in de som åkte skridskor en stund, så det gjorde vi. 
På hemvägen gick vi genom skogen och då fick han gå lös. De gångerna han hamnade lite väl långt fram eller var helt okoncentrerad vände jag håll och gick eller stannade. Trodde faktiskt inte att han skulle komma tillbaka så snabbt, men det gjorde han. Då blir man allt glad! Att han minsann bryr sig lite om vad matte håller på med och om vart hon är, det känns riktigt bra. Bästaste killen, han var så himla duktig idag! 

Spanar in svanar som flög förbi ovanför.

Spännande grejjer det där ;)

2 kommentarer:

  1. Åh vilka fina bilder! :D Sötaste Charlie! och vad kul att ni hade en sån bra promenad! :) <3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :D Ja det var riktigt roligt <3 <3

      Radera