tisdag 17 februari 2015

Linn & Scott hos oss på sleepover

I söndags vid lunchtid kom Linn & Scott hem till oss! Efter att ha ätit lite blev det att ta en tur med en av mina hästar, Copy, och då var det Linn som fick rida och jag gick med Scott och en mycket galen Charlie som typ halvt drog omkull matte på den mycket isiga vägen! Men det gick faktiskt bra ändå, inga brytna ben/armar i vilket fall.
Vi tog det ganska lugnt resten av dagen, gick en ganska lång kvällsprommis i mörkret och så åkte jag och Linn spark ett tag nerför vår branta väg.. LIVSFARLIGT var det! Så himla läskig och det gick så otroligt snabbt och supervingligt var det också! x)

måndagen blev det först att vi åkte med Embla, också en av mina hästar, till klinik för återbesök för hennes kotledsinflammation i höger fram. Det gick bra där och hon blev sprutad för andra gången och nu hoppas vi att det blir bra. 

När vi kom hem begav vi oss efter lite lunch ut på en långpromenad i kylan. Vi var ute i ungefär tre timmar och det blåste och var så satans kallt att det kändes som att hela ansiktena hade fryst till is. Men vi hade kul och trevligt ändå och det hade såklart hundarna också!
Farliga vovvar!
"Uuuusch matte sluta krama mig" //Charlän
Han fick småsår på tassarna av skaren.. Dock gick det inte så värst bra för mig att pulsa
i snön och bära honom samtidigt.. Så han fick lov att gå själv fast lite försiktigt istället. Lillkillen <3 
En mycket trött Scott efter promenaden...
...och en mycket trött Charlie.
Filmmys med två riktigt trötta hundar blev det sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar