lördag 28 februari 2015

Några timmar på klubben

Idag tillbringade vi några timmar på klubben för träning, promenad och lite bus tillsammans med Linn & Scott! Helt ok väder var det och inte så jättemånga som var där och skulle träna, så det var skönt!
Innan vi körde igång gick vi en sväng i skogen med hundarna så att de skulle kissa av sig lite och hälsa på varandra ordentligt och busa lite smått också!


Det var ingen som var i träningsrummen inne i klubbstugan så där höll vi till i lite över en timme och tränade rally tills det att vi var tvungna att gå eftersom att ingen av oss har nyckel dit än och vi kan ju då inte låsa efter oss. Men vi hann med en hel del och dessutom hann vi ta en liten fikapaus vid köket också.
Denna bana blev det!
Sen byggde vi även den här banan men jag och Charlän hann inte köra den, Linn och Scott däremot hann det! :)
Charlie var riktigt duktig idag men lite småseg för att träna bara för att jag själv är så himla trött då att jag oturligt nog har lyckats bli dunderförkyld. Han har lite samma sinnesstämning som jag för det mesta. Så det blev som det blev, men vi hade kul och kunde träna utan belöning då vi körde banan och enbart med belöning efteråt. Så nu börjar vi ta oss framåt igen och träningsglädjen finns verkligen där! Han älskar det verkligen och han är riktigt duktig.
Fortfarande är det så att vi måste träna mer på fronterna, men det kommer det med!
Han glömde bort sig lite i vänstersvängen men kom på sig själv och körde hoppsidosteg åt
vänster sen, superkul tycker han att det är med västersvängar numera! Han ser så rolig ut knaskillen!

Det gick super för Linn och Scott:Sen gick vi ut och tränade lite lydnad och busade och kampade med leksaker. Charlie var mest sugen på att sniffa runt och skita i matte som ändå inte hade någon röst för att kunna säga så mycket, och det är ju självklart att han tar tillvara på det! Men det blev lite inkallning och linförighet för vår del, vilket gick helt ok!
GB-gubben x)
Första gången han gått på en sån! Superduktig!


Charlie då vi körde platsliggning.


Det bästa han vet.

2 kommentarer: