lördag 28 mars 2015

Äckliga grejer i skogen..

Under dagens långprommis i några timmar i skogarna hittade Charlie en massa äckliga gamla benresten och grejer som vanligt! Han var lös i början av promenaden tills det att han blev helt totalt galen och sprang runt som en tok och försvann nästintill hela tiden. Innan dess sprang han såklart runt och letade mumsiga saker och hittade då en skalle av något slag som han kom skuttande med och var alldeles överlycklig såklart!
Den fick han dock lov att lämna ifrån sig och så fortsatte vi gå. Men så for han iväg till den igen efter en liten stund och kom tillbaka med den lika glatt som sist. Men... Han fick ju inte behålla den då heller. Totte var som tur var inte intresserad av det så det blev inget bråk alls.
En stund senare hittade Charlie en älgskalle och den försökte han sig på att släpa med också, men det fick han ju såklart inte då heller. Man ska inte hålla på med en massa sånt, inte direkt bra om man säger så.. 

Men sen fann han som tur var inget mer och vi kunde gå och strosa i skogen, Charlie i lina och Totte lös. Totte hade knäck i lurarna bra himla många gånger men han sticker ändå aldrig och han håller sig nära även om han intresserar sig mer av lukter än på att lyssna på mig de flesta tillfällena, även om jag har en massa gottis med mig. Men men, får fixa ännu godare gottis som höjer motivationen till att komma. 

Vi försökte hitta ett fint ställe i skogen som jag inte varit vid på säkert 3 år. Men skogen är skövlad vid stora ytor och jag minns inte vart det var riktigt så det var ju egentligen totalt meningslöst för det slutade bara med att vi gick i cirklar. Totte och Charlie fattade verkligen inte vad jag höll på med!
Men det var i vilket fall en urhärlig promenad, fint väder och hundarna och jag hade det toppen. Bättre lördag är ju lite svårt att få faktiskt! :)

Inge mysigt.. 

Så hämtade han den igen...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar