lördag 14 mars 2015

Bra dag på klubben!

Idag var det inte bara jag och Charlie som åkte till klubben för att träna, utan Totte fick hänga på också! Och tanken är nu att jag och Totte ska börja träna en del också, för skojs skull och bara ha roligt. Det har man verkligen med Totte, så galen, tokig och valpig som han är. Han är helt underbart tokbusig!

Vi kom dit innan klockan 10 idag. Linn och Scott skulle komma vid 11 ungefär, då vi hade bokat träningsrummet från 11-13. Vi gick först en skogsprommis och satte oss sedan vid en bänk utanför stugan och körde lite passivitet. Något som de båda har svårt med framförallt när de är med varandra. Charlie gnällde massor. Men de skötte sig faktiskt riktigt bra och Charlie tystnade och tyckte att det var rättså mysigt där i solen ändå till slut. 
Efter en stund var det skotträning och det var ju såklart perfekt för oss just då med lite sådant också. Vid första skottet fick Totte dampryck och skällde som en tok, och Charlie hakade på. Andra skottet blev lite morrningar bara eftersom att jag tystade ner dem. De tre sista gick toppen och jag fick avleda de hela med lite köttbullemutningar, för Totte undrade verkligen vad det där var för konstigt ljud och de smittar av sig så mycket på varandra så det blir verkligen kaos när båda sätter fart. Charlie brukar inte reagera alls när han är ensam nämligen.

Så kom Linn och Scott, och vi gick in och började bygga rallybana och körde igång med det med en gång. 
Denna bana blev det idag!
Charlie var suuupertaggad och jätteglad idag och det gick verkligen super! Banan blev dock lite trång och konstig inne i träningsrummet så det fanns inte så mycket utrymme. Vilket gjorde att han blev lite småsnurrig och gick in i saker då han hade fokus på mig och gick på lite för snabbt eller fladdrade åt sidan i sina små glada skutt. Men han var så härlig idag, bättre fokus kunde han inte haft. Är jättenöjd!

Totte och jag försökte oss på att träna lite pallen. Första steget var målet med dagen; frambenen på pallen. Bara det var riktigt svårt tyckte han och han var helt totalt galen och försökte med allt som han kunde komma på och vart alldeles överlycklig då han fick gottis och boll när han gjorde rätt. Bolltokig och gottistokig som han är! Men det gick super tycker jag och jag tycker om att han verkligen försöker och vill. Vi tränade även lite att han skulle gå runt mig, vilket också gick toppen!Linn och Scott tränade rally de också, det gick super för dem också! Scott har finfint fokus som alltid!


Eftersom att det var så himla fint väder idag så var vi bara inne och tränade i en timme. Vi gick sedan ut för att bygga en liten agilitybana och träna lite i solen. Superskönt och roligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar