lördag 21 mars 2015

Snö, bra väder och duktiga hundar!

Snön är tillbaka, riktigt tråkigt eftersom det blir så blött på en gång och den kommer ju säkert smälta redan nästa vecka - vilket ju är tråkigt! Inte kul med lera och slask, speciellt inte nu när man kände att det nästan var vår. Men självklart skulle det ju komma ett bakslag x)

Jag och hundarna gick i vilket fall en riktigt lång prommis i skogen och över åkrarna vid lunch idag. Charlie och Totte är överlyckliga över att det är lite snö nu igen. De höll sams under hela promenaden för en gångs skull, inget agg och inget överslag i lek. Så skönt!

För ett tag sedan så rök de nämligen ihop rejält då en av de hittade en talgboll. Och Charlie blir så hemskt knäpp när han och Totte är osams och han bara hugger som en piraya, så skulle jag då ta tag i honom... Vilket resulterade i att min hand inte mådde så bra då jag råkade få den rakt in i Tottes mun, och den är inte på topp nu heller. 

Charlie kunde dessutom gå lös första delen av promenaden och i skogen hade han bara linan på men den höll jag inte i, så tekniskt sett var han lös nästan hela promenaden. Jag har lite svårt att lita på honom då han drar i väg typ hela tiden just nu, inte alls kul. Men idag gick det bra och man ser verkligen på honom hur himla överlycklig han är när han bara får rusa runt och busa fritt. Så härligt! Totte gick helt lös hela promenaden, han håller sig som vanligt väldigt nära och sticker inte och jagar saker.
Rulla sig i skit är superdupermega kuuul!!!
Blötdjur! Efter x antal rullningar och en massa bus i snön!

Här går det undan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar