söndag 19 april 2015

Rallytävling Strängnäs BK

Halv sju på morgonen begav vi oss, trötta och nervösa (eller bara jag, Charlie var cool lugn), till Strängnäs för rallytävling. Jag hade inte en tanke på att det är så himla långt att åka. Väldigt svårt att hitta var det dessutom pga vägarbeten vid motorvägen och en massa annat strul, men till slut så kom vi rätt.

Idag hade vi nog de bästa förutsättningarna man kan ha. Men det gjorde dock ingen direkt skillnad. Ingen skillnad alls faktiskt. 
Vi startade som nr 5, det var vindstilla, det var typ inga där och det var tyst och lugnt runtomkring. Inget stoj och det var inte många som hade tagit sig dit än. Men som sagt det gjorde inte saken bättre ;)
Han var med mig innan vi gick in på banan och han var glad och busade och kampade med leksaker och hade en finfin kontakt. Men så direkt när vi klev in vid banan så var han som en heeelt annan hund. Det var nosen i backen och det viktigaste av allt...skita i matte TOTALT! Han till och med slickade på marken, så jag vete fasen vad som hade varit och gått där innan oss..
Men jag kämpade med honom i 10/13 skyltar men gav upp och bröt då det gick riktigt dåligt för oss och det kändes inte alls bra, och så ska det ju inte kännas såklart. Så det var bara att gå av banan och småskratta lite åt vårat misslyckande och tänka att det nog kommer att gå bra någon gång framöver.

Domarens kommentar "Bra kämpat, på't igen!" :)

En supertrevlig dag hade vi ändå under tiden vi satt och väntade på resultat och protokollet. Vi pratade men en lagottoägare och så några vetevovvemänniskor. Charlies kullsyster var där och tävlade också, i samma klass som oss. De var så himla lika och tyckte det var kul att de dessutom gick bra ihop och kunde busa lite. Himla bra dag blev det såklart! :)

Studsbollen innan banan!
Sen gick det dåligt direkt..

Några ynka sekunder med fokus, här var han såå duktig!
Sen sprack det igen!!
Och så duktig igen!
Sen bröt vi vid skylt 10 då det blev totalkaos och jag var tvungen att ta tag i kopplet.. Men men!
Tessie (Ambush Charming Cover) - Charlies otroligt fina och söta syster!
Fina Lotta! 
En liten skotte-plutt som jag bara var tvungen att fota x)
Carita & Lotta
Eva & Tessie
Denna bana var det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar