måndag 11 maj 2015

Gula hundar och dikesbad ❀

Hundarna blir verkligen gula nu när de kan racea runt på åkrarna bland alla maskrosor. Det blir jobbigt sen när maskrosorna fröar av sig, då är det inte kul att få bort allt sånt från pälsen på grabbarna. Sitta som klister brukar det göra!

Idag var vi ute en stund på åkrarna och Charlie sticker precis som alltid och dikesbadar varenda gång! Som tur är så är dikena inte så leriga just nu, annars hade han sett ut som en lerhög efter det x) 

Vi kan inte gå så mycket just nu då jag helt enkelt inte orkar, kroppen säger ifrån. Det går inte. Jag trodde att jag var halvt frisk igår och då gick vi en skogsprommis, vilket vi inte borde gjort för det gjorde att jag blev helt slut för resten av dagen och mådde allmänt dåligt. Så vi får ta det lite lugnt. Så jag inte missar hur mycket som helst i skolan också, inte så kul det inte.

Vi tränade lite med klickern inne igår, försöker fortfarande med att lära in skick till kon, något som jag tror går bättre ute om man har en större yta så att han verkligen kan förstå hela grejen. Han är alltid så seg när vi tränar inomhus och speciellt hemma och då brukar det gå sämre också. Men vi kämpar på! :) 


Här är lite bilder på grabbarna och maskrosorna idag:

2 kommentarer:

  1. Vilka ljuvliga bilder med maskrosorna och hundarna! Zara är också en dikesbadare, men som tur är inte diken så leriga just nu så man slipper skölja av henne :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Haha ja det finns många dikesbadare, riktigt besvärligt ibland! Himla skönt det ja, lerdiken är ju de värsta ;)

      Radera