lördag 27 juni 2015

Dubbla klasser på hemmaplan

Fullspäckad dag idag med dubbla klasser i rallylydnad nybörjare på Nyköpings BK, alltså på hemmaplan! Det har både regnat, varit soligt och mulet idag - vilket väder! Blir inte klok på hur det kan ändra sig så snabbt! ;)
Tävlingen var väldigt bra arrangerad och allt flöt på. Trevliga deltagare och uppropare för klasserna som gjorde att hela stämningen lättades upp och det blev inte så nervöst som det ibland annars kan vara. 


Vi startade som nr 32 i första klassen på förmiddagen. Jag trodde inte att det skulle gå så bra som det sen visade sig att det gjorde. För det första så var det ju en väldigt sen start (mer lukter), för det andra så var det varmt och för det tredje så brukar det ju inte gå så bra ;) Så jag hade inga förväntningar alls. 
Han var med i starten och han var med resten av banan. Några små ynka avdrag för nos och bris fick vi och för två sneda lägganden. Men det var saker som jag var fullt medveten om att det skulle bli avdrag för. Jag trodde trots det att det inte skulle bli ett godkänt resultat - men det blev det! Gud så glad jag blev! Duktiga, duktiga Charlie!!! 75 poäng fick vi ihop!

Kommentar och helhetsintryck: "Mycket fint 1+2+3 framåt! Trevlig engagerad matte, bra jobbat!"


Banan, klass A.


Det här med spring alltså....det är ju så himla KUUUL!!!

"FRAAM MED LEKSAKEN NURÅÅÅ!!" //Challe-bus


Som nr 12 startade vi i klass B, och han var loj och trött redan då vi värmde upp och han stängde av direkt vid start inne på plan. Under hela banan var han extremt utåt och kollade in allt annat omkring och när han inte gjorde det så var nosen i backen. Vid en av skyltarna la han sig till och med pladask på marken för att han inte orkade mer.. Det var för jobbigt i värmen och han hade ingen lust med det där.. 
Trots allt så tog vi oss igenom banan och det resulterade i 91 poängs avdrag för momenten och 10 för helheten - alltså 0 poäng totalt. Synd! Men det är så det är ibland, och nu vet jag att det främst berodde på att han var trött. Inte att han sket i mig totalt bara för att; som han annars brukar göra. Han var ju så duktig i första klassen så det väger upp! :)

Kommentar och helhetsintryck: "Matte har bra tålamod! Helhet: Bristande samarbete."


Banan, klass B.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar