måndag 8 juni 2015

Terrier-terroristen!

Jag har bara en sak att säga just nu... Vad sjutton har hänt med min hund?! xD Han har blivit helknasig och beter sig som värsta vilden. Han blir bara värre och värre. Nog för att jag kan hantera det och för att jag kan lösa saker och ting kring det; men han är ärligt talat helt otrolig. Har ingen aning om hur långt han kan gå just nu för man känner knappt igen honom i beteendet längre.

Idag har han för det första varit helt otroligt tokig på långa kvällsprommisen och jag hade långlinan på men höll jag inte i, utan den fick hänga på och släpa. Inte trodde jag att han skulle sticka idag, för sådan verkade han inte vara just då. Men så försvann han stup i kvarten i skogen och han sket totalt i att jag hade supergottis med och belönade då han var omkring och hade koll på mig. Det var intressanta lukter och grejjer överallt och han sprang runt som en galenpanna! Han hoppade till och med ner i sjön med Totte och simmade runt - vilket han annars ALDRIG gör! 

Sen senare under kvällen idag så smet han ut genom ytterdörren och drog bort mot ett rådjur som var riktigt långt bort. Och självklart var ju det nära stora bilvägen. Panikattack fick jag och han syntes inte till med tanke på att han var borta på en millisekund.
Som tur var kom han tillbaka i full fart ganska snabbt och sen drog han iväg igen precis när vi var påväg in igen och det var en väldans fart han hade då med! Men ingen skada skedd och han är nu inte och har inte rymt mer. 
Min terrierbuse kan alltså INTE vara lös just nu. Det går inte att lita på honom. Läskigt när det kan gå så tokigt dessutom.

2 kommentarer:

  1. Bushund!! Tror vi får ta till hårdhandskarna :P

    SvaraRadera