söndag 12 juli 2015

Det går åt rätt håll!

Nu har såret blivit så mycket bättre på bara några få dagar. Han har inte fått slicka det minsta då jag har kunnat hålla koll på honom hela tiden och då har han inte ens försökt ta av sig strumpan. Det gjorde susen för såret och det ser verkligen fint ut nu och även svullnaden har gått ner. 
Han får ta det halv-lugnt ett tag framöver ändå så att det inte blir så att det kommer in smuts i såret eller att det går hål igen. Så inga röj i skogen - utan det blir lättare promenader än så. Och lös kan han inte gå nu för han far bara ner i diken hela tiden och letar ormar att ge sig på... Tror att han är sur på ormen som bet honom och ska på den igen.. :/
Uppifrån!
Från sidan - svullnaden inte alls lika stor!
Så istället för att slicka på såret så håller han på och hysteriskt sliter och drar och slickar i pälsen på benet. Där har han småsår som dök upp efter samma dag som han blev biten. Jag har ingen aning om varför dem är där eller vad det är som gjort att dem är där heller. 
Men det lär nog försvinna - jag tvättar det och så får vi se hur det utvecklas. Borde som sagt inte vara några problem med det. 

Vi var på landet på Blidö i helgen. Så här är några bilder därifrån:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar