lördag 12 september 2015

Ingen vanlig dag?

Nej!! Klart det inte är en vanlig dag idag! Det är ju Charlies födelsedag!!! Hurra hurra hurraaaa!!! Han fyller hela 4 år idag!
Här var han inte stor! 13 veckor gamma
Tänk att min finaste vän är 4 år nu. Jag som tyckte att 3 lät mycket, och nu är han plötsligt 4..!? Vart tar tiden vägen? Egentligen så är han ju inte alls gammal, det vet jag! Vi har mååånga härliga år kvar tillsammans - jag och min allra bästa vän 

Jag har väldigt svårt att beskriva med ord hur mycket jag älskar honom, och jag skulle nog faktiskt säga att det är nästintill omöjligt. Men han är verkligen sådär himla speciell och med det där lilla extra som faktiskt inte alla har. Många ser det hos honom och jag får ofta höra det. Vilken lyckans ost jag är som har just Charlie - jag kan säga det tusen gånger om.. Han gör mig så lycklig! Alltid! Älskade guldgosse ♥ ♥ 

Grattis på födelsedagen Challeman!Gottis, en ny kulig boll och najsiga bajspåsar x) Challe sa att märgbenet var bäst.. Såklart!!!
Fast tårtan var allra bäst sa han!

Totte fick också tårta! :)
Fint bordskick han har den där terrierbusen.. x)
Vi tillbringade födelsedagen på klubben idag och kollade på agilitytävling. Bästa Linn & Scott tävlade och vi var där och kollade och fotade. Jag gjorde även reklam för min skola tillsammans med min mentor och min kompis - då skolan var sponsor för tävlingen! 
En härlig dag även om det var lite kallt att stå still i blåsten. Challeman och jag passade på att träna en del på sidan av och det gick så himla bra att jag blev helt i chock ungefär! Han hade toppenfokus trots att det var hundar överallt som var helt hypade för agilityn. Duuuttig voffe man har! Ser faktiskt framemot tävlingen i oktober - för just nu känns allt så himla bra!Duktiga kompisarna!!! 

1 kommentar: