fredag 30 oktober 2015

Rallyträning hemma på ridbanan

Nu har jag kommit på (efter tre år) att jag och Challeman faktiskt kan utnyttja ridbanan här hemma till träning också. Där har vi dessutom belysning så det är helt perfekt! Att jag inte kommit på det tidigare x)

Jag trodde då inte att det skulle gå så himla bra med tanke på att Charlie inte tycker om hästarna (och deras hage är precis intill ridbanan). Men jag gjorde precis så som vi brukar göra då vi är iväg och tränar eller tränar i trädgården och tog med alla saker dit och även hans bädd. På bädden fick han sitta och vänta medan jag byggde bana och vandrade lite, han tyckte att det var rätt mysigt och fann direkt det som hans plats och hans trygga lilla zon. 

Denna bana byggde jag upp (hittad HÄR)!
När vi sedan började och värmde upp var han på hugget och glad till tusen. Så härligt! Banan körde vi igenom två ggr totalt och andra gången gick helt klockrent och han hade kanonfokus och han var så taggad. Vi kunde även kampa och kasta boll som belöning och det tyckte jag var toppen. Han har nämligen inte känts så leksugen på sistone. Idag satt allt - vi hade så kul!

Jag måste även tillägga att det här var första gången som vi gick en hel fortsättningsbana - och jag tycker att det var duktigt att mig också att inte klanta till det med alla nya skyltar. Jag har läst på massor och 8:ans frestelser kom jag på nu efteråt att vi gjorde lite knas med men det är sådant som man lär sig. Vi gick i vilket fall en åtta men banan blev lite knas! Burkar med godis hade vi som frestelse och det brydde han sig inte om! :))Inga kommentarer:

Skicka en kommentar