söndag 15 november 2015

En riktig wheatenhelg!

Efter kursen i lördags hämtade vi Emmy & Shelly vid tågstationen här i Nyköping eftersom att vi hade planerat in att spendera helgen tillsammans med dem och sedan åka iväg på Wheatenpromenad i Norrköping idag tillsammans. 

Då vi kom hem till oss så blev det en riktig långprommis i skogarna efter lite lunch. Vi gick Sörmlandsleden en bra bit och där stötte vi på både hundar och människor och Challeman var otroligt duktig och lyssnade bra trots att han var nästintill lös (långlinan fick släpa efter). Han gjorde matte jäättestolt och Charlie och Shelly hade det toppenkul tillsammans som alltid! Bästisarna!Om Challe ändå varit i fokus här också.. Man är ju ingen mästerfotograf direkt! x)
Den kvällen hade vi två trötta vetevovvar som snodde min säng en bra stund! Så söta :)
Idag vaknade vi hyfsat utvilade men däremot väldigt taggade på wheatenpromenaden. Så det vägde upp och vi hade väl ganska lätt att gå upp ändå tack vare det ;) Sedan fick vi skjuts ut till Glotternskogens naturreservat nere i Norrköping av mamma och där blev vi avsläppta och möttes av 16 till wheatens med mattar och hussar. Så 18 wheatens var det totalt och jag kände inte igen många men nu har vi lärt känna några nya vetemänniskor och hundar och det var toppenkul!

Vi gick först en slinga som visade sig innehålla nästintill bergsklättring och vi fick kämpa på rejält där i skogen med tokiga hundar och bland de hala löven och rötterna. Därefter grillade vi korv tillsammans allihop och pratade hund och hade det trevligt. Challe hade även turen att få ett litet tuggisben av Rockys och Agnes matte och det tackar vi för! :) Det blev han så glad för!

Efter det fick man välja själv om man ville ta den lite längre vägen tillbaka till bilarna eller den kortare vägen. Vi tog den längre vägen och fortsatte med bergsklättringen och halkandet. Alla lyckades trots det hålla benen i bestyr och alla var vi oskadda efter promenaden. Det var verkligen toppen skogar att gå i och efteråt var man sådär härligt trött som man bara blir efter sånt här och likaså Charlie! En riktig toppendag! :) 
"JAGVILLHAKORV!!!!!!" //CharlieSen blev Challe snodd av Barbro en stund då vi väntade på mamma och fick testa på lite
food...nånting.. Matte fattar nada som vanligt! x) Men det var iaf för att låsa ett beteende
i fotgående och för att få bort små små kontaktavvikelser eller blickflytt hos hunden.
Och det var Challeman väldigt nöjd med! Barbro är så kul tycker han!! :)
Efter promenaden åkte vi hem igen och så fick Shelly och Challe vila tills det att det var dags för Shelly och Emmy att åka hem igen. Vilken kanonbra helg vi haft och så roligt det varit! En riktig wheatenhelg! ^^

6 kommentarer:

 1. Det var verkligen suuuperskoj, som alltid!! <3
  Food work tror jag det Barbro tränade hette btw :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa verkligen! :D <3 juuste!

   Radera
 2. Fina bilder som alltid! Låter som om det var en toppen helg ni hade:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! :) Det var det verkligen!

   Radera
 3. Om de är nån som är bra på att fota så är de väl du! ;) <3

  SvaraRadera