söndag 13 december 2015

Min helg på Sthlm Hundmässa 2015

Tänkte att jag skulle skriva lite om hur det blev för mig i helgen på Stora Stockholm, vad jag gjort och hur extremt kul och bra jag har haft det! Lätt att det här är årets höjdpunkt - alltid!! 

Lördag: Då var jag där med Linn, Jessie och en till kompis och jag hade inga direkta planer för något jag skulle kolla på under den dagen. Jag var mest bara där för att köpa det som jag hade på min shoppinglista, kolla på saker, träffa hundfolk jag känner och för att klappa kerrys såklart! Så det var det jag gjorde! Det blev även att vi kollade lite på freestyle SM - mycket häftigt och alla var så duktiga! En del av rasparaden kollade jag på också.


Lite bilder från freestyle SM:

Från rasparaden:


Kerryn Grappa i kerrymontern!


Terrierklubbens godisar! x)Söndag: Så idag var jag där med Emmy och vi var där innan klockan nio för att sitta i wheatenmontern tillsammans med M-L, hennes Sirrah och Hedwig hela förmiddagen. Första gången för mig i rasmontern var det och jag blev helt slut i huvudet efter det, men det var många trevliga personer som kom förbi och ville gosa med vetisarna och prata lite. Det som var mest härligt att se var då det x antal ggr kom förbi personer som klappade hundarna, blev alldeles tårögda och berättade att de haft wheaten förut - många började nästintill storböla och det gjorde vi allihop i montern då i det läget. Det var nästan så att man fick säga att de skulle sluta haha - usch så jobbigt det blev ett tag! Men sånt är så fint att se tycker jag, man dras liksom med helt och hållet.En liten stund innan kl 13 byttes vi av i montern och då gick jag och Emmy och kollade en kortis på wheatenbedömningen och sedan gick vi med raska steg till ringen där kerryn dömdes för att hinna se så mycket som möjligt - och det gjorde vi! Såååå fina!!! 

Den här tiken blev jag så kär i, hon var i kerrymontern under tiden jag var i wheatenmontern så jag kunde sitta och kika på henne mest hela tiden. Ögongodis säger jag bara. Så himla himla fin och så glad på allt folk. Härligt att se! :)

Båda dagarna på mässan har varit kanonbra och roliga och jag är väl ännu mer kerrykär efter den här helgen - det bara byggs på. Challeman har varit hemma hos pappa under dagarna och det har gått kanonbra det med har jag fått höra. Jag tycker allt att det är lite synd att jag inte kunde ha med mig honom i montern.. Träffade till och med folk där som frågade om honom och som hade sett honom på Wheatensidan på Facebook - hade varit kul om han fått vara med! Men men, han har det ju rätt bra hemma också när jag är iväg på mässan! :)

Då vi tog tåget hem till Nyköping på kvällen mötte vi lite wheatenfolk också som kände igen Challe och det var lika kul som alltid att träffa nya människor som har samma ras och som man känner igen från Facebook. Superkul verkligen!
Det som följde med hem från mässan! Jag höll mig faktiskt till min lista
och köpta inte en massa onödigt - bara saker som behövdes, typ iaf ;)

2 kommentarer:

  1. Låter som en bra helg! Fina bilder :)

    SvaraRadera