söndag 10 januari 2016

Hemma igen!

Nu är Charlie och jag hemma i Nyköping igen efter en vecka i Vemdalen. På fredagen åkte vi längdskidor med Charlie i dragsele och han var superduktig och drog på som bara den! Jag hade inte direkt förväntat mig att han ens skulle göra det med tanke på att vi inte tränat så jättemycket drag och så har vi heller aldrig testat på det med skidor. 
Men det gick som sagt kanon och han tyckte att det skulle gå så fort så att matte ramlade en massa gånger och det blev lite smått kaos ibland - men vi överlevde! Båda två och vi hade så grymt kul och jag har faktiskt aldrig någonsin i hela mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde då! Knas Charlie! <3

Så det här ska vi helt klart fortsätta med och vi har turen att bo på ett ställe där grannarna gjort ett riktigt skidspår där man får ha med hund så vi kan träna massor! Jättekul! 
Och imorgon börjar skolan igen så då blir det fullt upp igen.. Men det ska nog bli bra ändå och vi ska försöka hinna med massa kul ändå jag och Charlie! :)

Från i fredags då vi åkte skidor:Och här låg jag på backen! x)

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul! Skulle så gärna vilja testa drag och längdskidor, men jag lär väl bryta alla mina ben i kroppen och Vilda lär vill inte dra, haha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen jättekul!! Haha det låter som en kaosig kombo det där! xD

      Radera