söndag 24 januari 2016

Racerhundar

Idag har det varit riktigt grått och trist väder ute, och snön har börjat smälta. Inte alls kul att det ska regna i veckan och bli riktigt äckelväder. Hoppas att snön kommer tillbaka igen och att det blir kallt så att det blir så som det varit hela förra veckan - för det var toppen! 
Vi har i vilket fall gått långprommis i slasket idag och hundarna fick jobba rejält i snön för att ta sig fram. Challe var helt totalt galen som vanligt och han sprang runt hur mycket som helst och verkligen hur fort som helst också för den delen! Totte hoppar mest runt i snön han, även om han också springer en hel del. Tokkillar!
Båda två fick vara helt lösa idag och det gick lite sisådär med Charlie då han inte hade med sig öronen ut idag tror jag. Nosen var helt med och den var igång väldigt mycket i skogen kan jag säga. Då såg jag inte mycket av honom - men ibland kom han förbispringande snabb som vinden. 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen... Det är en himlans tur att jag inte behöver oroa mig för att vi ska möta folk och hundar här i skogarna för Charlie är nog den kaosigaste saken som finns att ha lös. Helt totalt tokig är han, han är verkligen överallt och ingenstans. Det är lite "unleash the beast" känsla över det när han får toka runt lös. Men glad är han i vilket fall och försvinner det gör han inte men han håller sig så långt borta även om han har lite koll på mig iaf. Måste ta tag i det där med skvallerträning med den här tokern. Bara det att det är så satans svårt med honom. Men någon gång kanske vi lyckas med det också, försöka kan man alltid! x)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar