lördag 16 januari 2016

Viltspårssug! ☹

Det är lite synd att jag har ett extremt sug till att träna viltspår just precis nu... Det är ju massa snö och det är lååång tid kvar till vintern är slut; vilket jag faktiskt tycker att det ska vara egentligen. Men jag tycker faktiskt att det är så otroligt jobbigt nu också för att det är skare och ingen mjuk och härlig snö som det var i början eftersom att den smälte och sen har det blivit jättekallt igen! Typiskt!!! Vill ha bra vinter - inte dålig vinter! Går ju inte ens att gå promenader här knappt för jag blir slut av att gå 50 m i denna hårda snö! USCH!!! 
Ännu mer taggad är jag bara för att jag råkade hitta den här bilden från i somras som jag tycker så mycket om. Och sen har vi fått en vildsvinsklöv av en kompis som jag jättegärna vill lägga med eftersom att Challe enbart gått på rådjur så jag tycker att det ska bli jättespännande att pröva lite nytt. 
När snön försvinner har jag också i tanke att börja lägga oblodade spår som omväxling där jag bara dragit klöv - så att det hela tiden blir lite nytt för honom. Jag hoppas att han får upp suget lite mer och att han är mer noggrann också. Vi ska verkligen jobba massor och ha jättekul! Är så taggad! Jag tror att Challe också är det - viltspår är ju det BÄSTA som finns!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar