fredag 26 februari 2016

Lilla Moltas

Under några dagar nu under sportlovet har jag varit valpvakt åt Moltas som är dryga 8 veckor gammal, och han är min mormors lilla lhasa apso/pudelblandis! Challeman har inte tyckt att det varit sådär jättekul och har mest betett sig som en sur gammal gubbe som inte vill veta av såna där små äckliga saker ;) Men det gick bra ändå, Charlie överlevde, Moltas överlevde och jag också! Vi hade det nog rätt bra till och med. Fast Charlie håller nog dock inte riktigt med på den fronten.

Under onsdagen och torsdagen var även Linn och Scott hos oss och vi hade två bra dagar med långa promenader, valpbus och valpgos (såklart!) och hundsnack!
Hade det inte varit någon snö kvar så hade vi kunnat viltspåra men det får vi skjuta fram ett par veckor och ta lite senare. Vi hade det bra ändå och Charlie och Scott har fått busa av sig ordentligt med varandra och haft det toppen! De har verkligen superkul ihop! 
Sömnig liten plutt fick följa med på långprommis med de stora grabbarna, han "åkte" ryggsäck större delen av promenaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar