onsdag 3 februari 2016

Världens bästa Charlie ♡

Nu är resultaten på Årets Wheaten 2015 listorna fastställda inom alla grenar och lyckan var total då jag såg att Challeman hade hållit kvar 2:a platsen även sista biten av året! Han var nära på att bli omkörd då det endast var 4 poäng mellan honom och trean. Så han knep platsen med domarpoängen eftersom att vi inte gått för samma domare en enda gång i år - så fem olika domare! Lärorikt och nyttigt för oss eftersom att alla så mycket olika tips och idéer. Samtidigt kan det bli lite rörigt att få ihop ett eget tankesätt eftersom att alla har så mycket olika att komma med.
Jag har i vilket fall beslutat mig för att aldrig riktigt lyssna på en domare till hundra procent (igen) för de vet kanske inte alltid bäst.. Jag lyssnar hellre på min hund och tar det efter den vägen eftersom att det är Charlie som har nosen och han ska ju tycka att det är roligt också eftersom att det är det viktigaste, anser jag.
Men det här resultat var väldigt väldigt roligt att få för då känns det ändå som att vi inte står helt still i utveckling inom viltspåret även fast jag vet att vi har hur många brister som helst och att vi har massvis att träna på. Men vi kämpar vidare i år och så hoppas jag att vi kan komma ännu längre! Världens bästa Charlie 

2 kommentarer: