fredag 8 april 2016

Bara en liten uppdatering

Nu är det över en månad sen jag skrev någonting här. Det är väl inte så mycket som har hänt direkt men jag har inte känt att jag haft någon lust att skriva, och det är dels för att jag var tvungen att säga farväl till min älskade Copy som varit sjuk en längre tid, och det har tagit väldigt hårt på mig och jag har bara velat lägga det här åt sidan och fokusera på annat. Sen beror det även på att jag varit iväg största delen av tiden på praktik, 45 mil hemifrån i nästan tre veckor och det värsta var såklart att behöva vara ifrån Charlie och mina hästar. Men nu i måndags kom jag hem igen, helt slut och med en erfarenhet rikare och jag har väl inte så stor lust på att någonsin åka hemifrån så länge igen. Men nu är det i vilket fall gjort!
Och gissa om både jag och Challeman var glada när jag kom hem igen? Överlyckliga! Han är så himla glad hela tiden fortfarande så det är helt otroligt. Han är till och med mycket lättare att ha lös utomhus nu och det tänker jag ta till vara på och träna massor av skvaller.

Idag och under hela nästa vecka har jag mitt "påsklov". Eftersom att jag hade praktik under den tiden som alla andra var lediga så får jag mitt lov nu istället och jag har under två dagar varit i skolan och jobbat ikapp en del som jag har missat. Så nu tror jag att jag ligger i fas. Snart är det ju sommarlov, tiden bara rusar iväg! ;)

I vilket fall så tänkte jag att jag skulle hinna med en del träning med Charlie så att vi inte kommer till rallytävlingen i Norrköping utan att ha tränat de senaste månaderna. För vi ligger verkligen på latsidan nu med tanke på att vi har en så att säga "paus" just nu egentligen. Så jag tänkte att vi ska försöka ta oss till klubben på helgerna efter att jag jobbat och träna en del hemma under veckorna nu framöver med fokus på överträning enbart så att jag kanske kan hinna jobba upp det här med kontakten vid störning. Få se hur det går.. 

I helgen ska vi till Blidö och blodpulver och klöv är nerpackat så vi ska ut i spårskogen och ha det lite skoj! Blir första viltspåret för året. Så det ser jag framemot! :)

Några bilder från i tisdags:
2 kommentarer: