söndag 8 maj 2016

Sluttävlat för vår del!

Idag var det dags för mig och Challe att åka till Norrköpings BHK och försöka oss på att tävla lite rally. Allt kändes bra i början, vi kom dit i tid och jag hade koll på allt. Värmen klarade vi av med massa vatten och Charlie var glad och tyckte att det var roligt att vara iväg och ha egentid med mig, för sånt älskar han! Och jag med! :)

Men jag är ju som jag är. Ju närmre start vi kommer desto mer nervös blir jag. Det har blivit som en ond cirkel för mig, och det med tanke på att det inte gått bra nästan nånsin för mig och Challe på tävling. Aldrig har vi haft den där toppenkänslan som vi har när vi tränar. Och som jag tidigare nämnt vill jag ju inte ens tävla just för att det aldrig känns bra. 

Men under uppvärmningen var Challe helt med, han var glad och han kämpade på! Vi hade väldigt kul och han hade verkligen fullt fokus på mig och på vad vi gjorde. Men så var det då dags för våran tur och direkt då jag samlade ihop mig idag för att gå in på plan så började jag skaka i hela kroppen och jag tappade Charlie direkt. Ingen Charlie var med längre och det var inte jag heller. Banan var en pina, Challe la sig ner i bakåtstegen för han orkade inte med värmen och sin nervösa matte. Jag gick av plan och tog upp godis vid sista skylten för där blev det helt fel övning och jag orkade inte ens passera målskylten. Så det blev en disk, och ärligt talat så skiter jag totalt i det för idag kändes det så fruktansvärt dåligt och jag ville bara därifrån. Mitt självförtroende finns inte för fem öre och jag tycker synd om min hund för ingenting är hans fel. Visst han är störningskänslig men det är klart som sjutton att han inte vill när jag känner att jag får ångest inne på plan bara för att jag vet hur dåligt det kommer gå och för att jag vet att alla kommer att se det. 

Så nej, tävling är inget för mig. Jag har strukit mig från den andra tävlingen jag var anmäld till och nu tänker jag inte sätta min fot på en tävlingsplan igen. Usch fy för det. 
Nu är det dags att ta bort all press jag satt på mig och sluta tänka på att saker och ting är ett måste. Nu ska vi bara ha kul och jag ska sluta tänka så mycket på alla andra. För det är jag och Charlie som spelar roll nu för att vi ska kunna ha kul och göra det vi tycker om.

Älskade älskade Charlie, förlåt för att din matte är så dum 


 

2 kommentarer:

  1. Ni är bäst gumman ❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Ni är bäst ändå! Vi får ses någon gång och spåra bruksspår :)

    SvaraRadera