söndag 1 maj 2016

Träning på klubben

Idag var vi iväg till klubben en sväng och tränade litegrann tillsammans med Emilia & hennes lagotto Aida. Vi har inte tränat med varandra förut och hundarna känner inte varandra alls så det var en utmaning! Men jag tycker att Challeman var väldigt duktig ändå!

Vi hade väl mest fokus på att köra igenom lite småsaker och tränade mest på fotgåendet och kontakten i det. Vi tränade båda samtidigt till en början och det gick kanon och vi fick bra störning i det! Blir mycket kämpande från Charlies sida när man ska jobba med matte och klara av att inte bry sig om annat samtidigt. Men med tanke på att vi inte varit iväg och tränat på jättelänge nu och bara tränat hemma så är jag nöjd över hur det gick även om det hade kunnat gå liiite bättre. Tycker att både Challe och jag i vilket fall försökte och lyckades med det helt ok!

Vi hoppade även några hinder och sprang lite genom tunnlarna vid agilityplan och det var kuuul tyckte Challe, som alltid! Att hoppa är ju det bästa som finns! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar