söndag 18 september 2016

Ett år äldre - 5 år!

I måndags, närmare bestämt den 12:e september fyllde Charlie 5 år! Tiden går så otroligt fort men inte känns det som att han blir äldre för det, han är samma gamla vanliga Charlie med sitt busiga sinne och humör - om inte till och med ännu busigare och tokigare till och med!

Grattis min älskade, bästa vän! Du förgyller dagarna som ingen annan och att du är som du är kan jag inte tacka dig nog för. Du får mig alltid att le och skratta, även i de svåraste stunderna. 

Jag önskar att jag hade mer tid och ork till att åka iväg och träna och göra saker men just nu har jag inte den tiden och orken på grund av skolan. Men snart är skolan klar och jag får börja jobba någonstans och förhoppningsvis så kan vi åka runt på äventyr igen och komma igång med en massa kul då! Så länge får vi nöja oss med lite småäventyr då och då, lite färre träningstillfällen på klubbarna och en massa härliga skogspromenader och bus på åkrarna. Han lever nog ett härligt liv ändå min Charlie, för den lyckan strålar ut från honom och som han uttrycker med sina ryck och hopp - är omöjlig att missa. Tack Charlie för att du finns i mitt liv och för att du alltid är så glad och bekymmerslös, vad som än händer! Utom när det fastnar grenar i pälsen förstås...... ;)


Eftersom att matte var tvungen att åka iväg PÅ stackars Charlies födelsedag och vara borta hela veckan så fick han
två tårtor under helgen - för det gjorde lite ont i mattes hjärta att åka iväg sådär.. 

1 kommentar: