torsdag 5 januari 2017

Nytt år, nya möjligheter och nya mål

Det här året vill jag ta allt i min takt och börja med nya saker. Jag vill ha en nystart och jag vill mest bara ta allt med en nypa salt och bara göra sådant som är kul och saker som jag kan lära mig av tillsammans med Charlie, så att jag kommer framåt och får mer erfarenheter och mer kunskap. Jag tänker börja läsa mer böcker om hundträning i sig (mycket om "bubblan" och störningsträning), om foder och om muskler och fysiologin och helt enkelt nörda ner mig i andra saker än vad jag gjort.

Jag kommer nu under min sista termin på gymnasiet att hålla på väldigt mycket med hund då jag läser en kurs inom hundsport som gör att jag en dag i veckan tränar tillsammans med Charlie på skoltid. Två dagar i veckan kommer jag vara på praktik på ett hunddagis där jag varit en del förut och där ska jag utföra ett projektarbete med aktiveringspromenader som jag ska arrangera och hålla i några gånger. Så jag hoppas att jag kommer att utvecklas som person och att det här kommer att stärka mig. Jag har också förhoppningen att jag och Charlie kommer kunna jobba oss framåt igen i vår utveckling och börja komma igång igen med träningen. 

Saker jag vill göra är att gå en Nose Work kurs och börja träna det själva och se vart det leder. Jag vill också gå några spårprov samt ställa upp på SWTKs KM i Viltspår. En massagekurs samt prova på lite balansträning med pilatesbollar vill jag också göra. Detta tror jag att vi kommer hinna med under året och det vill jag bara göra för nöjes skull och för att hitta på lite nytt. Jag tror att det kommer bli toppen - lagom mycket saker för oss just nu.
För övrigt ska jag också byta klubb då jag inte trivs så bra där jag är idag, vilket jag hoppas kommer leda till att jag vågar och orkar ta mig iväg och träna oftare och då framförallt tillsammans med andra.

1 kommentar:

  1. Sedan kommer körkortet snart så då kan ni åka iväg o göra en massa lajbans också :D

    Det kommer gå jättebra för er detta år, man måste få ha lite down period för att komma på vad man egentligen vill <3 mamma

    SvaraRadera