måndag 17 april 2017

Träning på nya klubben

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen och tagit mig ut till vår nya hemmaklubb för att träna lite på annan front än hemma och på skolans hundsportslektioner (som inte blivit så många med tanke på att jag varit ute på flera veckors praktik). 

Så nu har vi varit där två dagar i rad och tränat rallygrunder och lydnad och det är sååå kul och Charlie är så himla duktig! Han har verkligen blivit en helt annan hund sen jag släppte alla krav och det känns så himla bra just nu. 

Charlie har även tränat agility under gårdagen och idag med min pojkvän och bästa vän Ludwig (som även är Charlies bästa vän). De tyckte båda att det var så himla kul och Challe drog på som aldrig förr. Så de två passar bättre som agilityteam än matte och Challe för matte är inte lika snabb ju! Så nu har vi börjat smida planer som lett till att målet är att Challe ska få börja tävla agility med Ludwig så småningom, troligtvis under nästa år, 2018! 

Mål är uppsatta inom all träning nu och jag är mer strukturerad och planerar och utvärderar allt vi gör för jag vill verkligen inte att jag ska begå några misstag i träningen eftersom att det gör så illa för min och Charlies relation och glädje i träningen. Så nu kör vi - jag tror på oss och vi har det så otroligt kul nu! Äntligen är vi tillbaka! 

Från gårdagen:

Från idag:4 kommentarer:

 1. Åh va heter jackan som du har på dig ??? )(
  Snygga bilder =)

  SvaraRadera
 2. Det är märket Dogs4Me och jag köpte min från Globus webshop :) Jättebra jacka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack ska spana in.
   Hihi tävlade i helgen så passade på att säga till Barbro att jag läser din blogg ;)

   Radera
  2. Åh vad kul! Barbro Axelsson väl?? :)

   Radera